خورش کرفس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کرفس

مواد لازم برای ۲ نفر :‏

 

  • سینه مرغ ……………………………………………….. نصف از ۱ عدد
  • کرفس خرد شده در اندازه ۲ تا ۳ سانت ……………… ۲ پیمانه
  • برگ کرفس خرد شده …………………………………. ½ پیمانه
  • جعفری خرد شده ……………………………………… ½ پیمانه
  • نعناع خرد شده …………………………………………. ⅓ پیمانه
  • پیاز ………………………………………………………. ۱ عدد
  • نمک و فلفل ……………………………………………. به مقدار لازم
  • آبلیمو ترش……………………………………………………. به مقدار لازم
  • لیمو امانی به دلخواه …………………………………..۲ عدد
‎ ‎
طرز تهیه :‏

 

مرحله ۱ – ساقه های کرفس را به طول ۲ تا ۳ سانتیمتر خرد کرده و سپس شسته، کناری بگذارید تا ‏خشک شود‎.‎
مرحله ۲ -‏‎ ‎یک پیاز را خرد یا رنده کرده در کمی روغن تفت داده سپس گوشت خرد شده را افزوده و ‏همراه با کمی زردچوبه و فلفل تفت دهید، سپس ۳ لیوان آب ریخته و بگذارید به جوش آیدو بعد حرارت ‏را کم کنید‎.‎
مرحله ۳ -‏‎ ‎در تابه ای نعناع، جعفری و برگهای کرفس را با ۳ قاشق روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه با ‏حرارت متوسط تفت داده و در آخر کار ساقه های کرفس را به آن بیافزائید و بعد از کمی تفت دادن به ‏مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ تا یک و نیم ساعت با هم پخته شوند، در آخر کار ‏نمک و آبلیمو ترش به خورش زده و همراه برنج سرو کنید‎.‎
‎ ‎
نکات :‏

 

در صورتیکه از گوشت قرمز برای این خورش استفاده می کنید بایستی مدت زمان بیشتری را به پخت ‏اختصاص دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف کرفس برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *