فسنجان
موادلازم :
پیاز…………………………………………. یک عدد
زردچوبه-نمک-فلفل-ادویه طعم دار ………….یک قاشق غذاخوری
آب …………………………………………. نصف لیوان
گردو آسیاب شده…………………………….. برای هریک نفر ۲قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ……………………………نیم کیلو
کدوتنبل……………………………………….۲۵۰گرم
رب انار……………………………………… ۲ یا۳ قاشق غذاخوری
زعفران………………………………………. ۱قاشق غذاخوری .
طرزتهیه :
داخل یک قابلمه پیاز راخرد کرده با روغن زیتون سرخ میکنیم تا طلایی شود.
بعداز۳ یا ۴ دقیقه زردچوبه را اضافه کرده وداخل آن آب میریزیم ومیگذاریم تاجوش بیاید.
بعداز آن که جوش آمدگردو آسیاب شده را اضافه کرده هم میزنیم سپس زعفران وفلفل قرمز وادویه را به اندازه ی نصف قاشق چای خوری اضافه میکنیم.
میگذاریم تا ۱۰ دقیقه بجوشذ سپس کدوتنبل را اضافه میکنیم.
۳ تا۴ ساعت باید بجوشد (تذکر باید دراین ۳ساعت روی شعله کم قراربگیرد) سپس رب انار رابه آ ن اضافه میکنیم سپس گوشت های قلقلی را اضافه کرده ونمک میریزیم وبعداز آن ۱ساعت قابلمه باید روی حرارت کم وشعله پخش کن قرار بگیرد.
تذکر : برای تهیه گوشت قلقلی: گوشت چرخ کرده راباپیاز نمک وکمی زردچوبه مخلوط میکنیم وسپس با دست قلقلی کرده داخل ماهی تابه قبل ازقراردادان درقابلمه تفت میدهیم تا طلایی شود.
تذکر۲ : کدوتنبل راپوست کرده خوردکرده بامقداری آب میپزیم بعدکه نرم شد با گوشت کوب له میکنیم وزمانی که سردشد داخل قابلمه میریزیم.
تذکر۳ : اگر فسنجان ترش دوست دارید از رب انار ترش واگرشیرین دوست دارید از رب انار شیرین استفاده کنید واگر مزه ی ملس موردنظرتون هست هم از رب انار ترش وهم از شکر درغذایتان استفاده کنید.
تذکر۴ : میتوانید درصورت علاقه از مرغ به جای گوش قلقلی استفاده کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گردو برای دارندگان تمام گروه های خونی سودمند میباشد.