خورش آچار گوشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
گوشت گوساله …………………. ‏۵۰۰ گرم
ماست ……………………………‏ ۲۵۰ گرم
فلفل چیلی سبز …………………‏ ۵ تا ۶ عدد
سیر خرد شده …………………..‏ ½ قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده ………………..‏ ½ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ……..‏ ۱ قاشق غذاخوری
تخم رازیانه ………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
زیره ……………………………….. ‏½ قاشق ‏چایخوری
سیاه دانه ………………………… کمی
تخم خردل …………………………‏ ½ قاشق ‏چایخوری
تخم شنبلیله ……………………… کمی
روغن زیتون ………………………..‏ ½ پیمانه
نمک ……………………………… به مقدار لازم
برگ گشنیز برای تزئین 
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجبیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب ‏مخلوط و ‏سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید‎.‎
‎تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود‎.‎
‎پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در ‏آن ریخته و ‏خوب مخلوط کنید‎.‎
‎اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده ‏و هم بزیند و ‏با شعله کم بگذارید بپزد‎.‎

‎سپس آب لیمو ترش تازه و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز ‏‏تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *