دال عدس با هویج و گل کلم

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
عدس قرمز ……………………………………. ‏½۱ پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی …………………………..‏۴۲۰ گرم
هویج نازک ورقه ‏شده …………………………‏ ۲ عدد
گل کلم ……………………………………….. ‏۲ پیمانه (حدود¼گل کلم)‏
شیر نارگیل …………………………………….‏ ½۱ پیمانه
پیاز خرد شده ………………………………….‏ ۲ عدد
سیر ریز خرد شده ……………………………..‏ ۴ حبه
زنجبیل ریز رنده شده …………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز …………………………………….‏ ½۱ قاشق چایخوری
زیره ……………………………………………..‏ ½۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه ……………………………………….. ‏۱ قاشق چایخوری
دارچین ………………………………………….‏ ¾ قاشق چایخوری
‏ پودرفلفل چیلی ………………………………..‏ ¼ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ………………………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………………… ‏۳ قاشق غذاخوری
نمک ……………………………………………..‏ ½۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
‎هویج را به قابلمه اضافه کرده به مدت ۸ دقیقه با حرارت کم بپزید. (هر از گاهی هم بزنید)‏
‎سیر، زنجبیل، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، دارچین وپودر فلفل چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید‎.‎
‎گل کلم و عدس قرمز را اضافه کرده و هم بزنید‎.‎
‎گوجه فرنگی، شیر نارگیل، نمک و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید
‎‏ بعد از اینکه مخلوط جوش آمد در قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید‎. ‎اجازه بدهید ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد. (هر از ‏گاهی آن را هم ‏بزنید)‏

‎از روی حرارت برداشته و آب لیمو را اضافه کرده وسرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گل کلم برای دارندگان گروه خونی O مضر، برای گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *