خواص کاری

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص کاری

پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
*کاری با افسردگی مقابله می کند.
*کورکومین موجود در آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است و باعث کاهش التهاب مفاصل می‌شود.
*کورکومین، ژن‌های مسبب سرطان سینه در زنان را غیرفعال می‌‌کند.
*روند سرطان کولون، رکتال و پروستات را کند می‌کند و مصرف منظم آن برای درمان سرطان پانکراس موثر است.
*حافظه را تقویت می‌کند.
*چین و چروک را کاهش می‌دهد و روند پیری را کند می‌کند.
*از پودر کاری برای درمان سوختگی پوست و بریدگی استفاده می‌شود وبه طور طبیعی و موثر علایم آرتریت را درمان می‌کند.
*از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.
*در کاهش وزن موثر است.
*درد دندان را التیام می‌بخشد.
*سیستم گوارشی را پاک سازی می‌کند.
* بی‌خوابی و اضطراب را برطرف می‌کند.

کاری و گروه خون : مصرف کاری برای هر چهار گروه خونی OABAB سودمند می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *