خواص زعفران

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص زعفران

زعفران گیاهی است پایا با ارتفاع تقریبا ۳۰ سانتیمتر که دارای برگهای دراز و سبز مانند تره است. ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می شود. این پیازها سخت و مدور و گوشتدار و پوشدهاز غشاء های نازک قهو های رنگ می باشد. گلهای زعفران ارغوانی، منظم و شامل لوله ای دراز است که به سه گلبرگ و کاسبرگ منتهی می شود.
• اثر مسکن درد دارد.
• قاعده آور است.
• باعث تحریک اعصاب می شود.
• زعفران خون سازاست و گردش خون را آسان می سازد.
• مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را از بین می برد.
قوای جنسی را تقویت می کند.
• کبد را تصفیه و قوی می سازد.
سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت دارد.
• کلیه و مثانه را پاک می کند.
• آرام بخش و خواب آور است.
• زعفران ضد تشنج است.
• گاز معده را برطرف می کند.
• ادرار آور است.
• اگر می خواهید همیشه شاد و خندان باشید زعفران بخورید.
مصرف زعفران برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *