حلوای هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

حلوای هویج

مواد لازم :‏
هویج…………………………………… ۱ کیلو‎
شکر…………………………………… یک و نیم پیمانه‎
آرد سفید……………………………….. یک و نیم پیمانه‎
گلاب…………………………………… نصف پیمانه‎
روغن زیتون…………………………….. ۱ پیمانه‎
زعفران………………………………… به مقدار لازم ، به دلخواه
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱‏‎ – ‎هویج ها را پوست گرفته و با کمی آب پخته، سپس در دستگاه پوره کنید و یا با رنده ریز ریز کنید‎.‎
مرحله ۲‏‎ – ‎آرد را در تابه روی حرارت متوسط گذاشته و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید به طوری که رنگ آن عوض نشده و ‏فقط بوی خامی آن گرفته شود‎.‎
مرحله ۳‏‎ – ‎روغن زیتون، شکر و زعفران را به آرد افزوده و بعد از کمی هم زدن هویج را بیافزایید و مخلوط نمایید تا وقتی که ‏حلوا از ظرف جدا شود. (می توانید شکر را در گلاب و  کمی آب حل کنید سپس به آرد اضافه نمایید).‏
مرحله ۴‏‎ – ‎حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و به دلخواه با انواع خلال یا پودر مغزیجات تزیین نمایید و یا می ‏توانید در قالب ریخته، سپس در ظرف دلخواه برگردانید‎.‎
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع و برای دارندگان گروه خونی A و B سودمند است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *