ویفر کرمی انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

ویفر کرمی انار

مواد لازم :‏
کره…………………………………… ۱۰۰ گرم، نرم شده‎
پنیر خامه ای…………………………. ۲۰۰ گرم‎
پودر شکر……………………………. ۲ پیمانه سر خالی‎
آب انار……………………………….. یک چهارم پیمانه‎
وانیل………………………………….. کمی
‎ ‎
طرز تهیه :‏

مرحله ۱ – کره را بهمراه وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ شودف سپس پنیر خامه ای را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ۲ – آب انار را اضافه کرده و در صورتیکه مایل هستید قرمز خوشرنگ شود می توانید از ۲ قطره رنگ خوراکی قرمز نیز استفاده کنید.

مرحله ۳ – مخلوط پنیری را روی یک ورق از نان بستنی مالیده و نان دیگر را روی آن گذاشته، همین طور ادامه دهید تا پنجمین نان که باید ساده باشد.

مرحله ۴ – ویفرهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرید سپس بصورت دلخواه برش زده، در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمائید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع و برای دارندگان گروه خونی B و AB مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *