ترتیلای میگوی کبابی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
نان ترتیلای بزرگ …………………………….. ‏۴ عدد
آناناس خرد شده …………………………….‏ ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خرد شده ……………‏ ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد شده ……………‏ ۱ عدد
پیاز قرمز ریز خرد شده ………………………‏ ۱ عدد کوچک
گشنیز ساتوری شده ……………………….‏ ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ساتوری شده ……………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز سرانو خرد شده ………………..‏ ۱ عدد
روغن زیتون …………………………………‏ ½ پیمانه
آبلیمو ترش تازه …………………………….‏ ۴ قاشق غذاخوری
میگوی پاک شده ………………………….‏ ۲۰ عدد
‏ سالسا گوجه فرنگی‎ ‎‏…………………… به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎داخل یک کاسه بزرگ، آناناس، فلفل‌ها، پیاز، گشنیز، جعفری، چیلی و نیمی از روغن زیتون را به همراه نیمی از آب لیمو ترش تازه ‏می‌ریزیم و ‏مخلوط آنها را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. روی ظرف را پوشانده و به مدت ۵۰ دقیقه کنار ‏می‌گذاریم‎.‎

‎کباب پز یا باریکیو را روشن می‌کنیم. داخل یک کاسه متوسط، باقی‌مانده روغن زیتون و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و ‏میگو‌ها را به ‏آنها اضافه می‌کنیم‎ .‎آنها را مخلوط می‌کنیم تا میگوها به مواد آغشته شوند. هر طرف میگوها را به ‏مدت یک تا دو دقیقه روی ‏کباب‌پز گریل می‌کنیم. سپس ترتیلا‌ها را از هر طرف به مدت ۳۰ ثانیه روی گریل داغ ‏می‌گذاریم تا کمی تست شوند. روی هر ‏ترتیلا ۵ عدد میگو گذاشته و روی آن‎ ‎سالسا گوجه فرنگی می‌ریزیم و سرو ‏می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *