تاکوی میگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
نان پیتا ………………………….. ‏۱۲ عدد
سیر ……………………………… ‏۳ حبه
سس سالسای ‏مکزیکی ………..‏ ½ پیمانه
گشنیز تازه خرد‌شده ……………. ‏۱ قاشق غذاخوری
میگوی خرد‌شده ………………….‏ ۳۶۰ گرم
خلال دندان ………………………‏ ۱۲ عدد
نمک و فلفل …………………….. به میزان لازم
روغن زیتون ……………………… به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎‎ ۲‎قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابۀ مناسب می‌ریزیم، آن را روی حرارت می‌گذاریم و سیرهای خرد شده را در ‏آن سرخ ‏می‌کنیم. سپس سس سالسا، گشنیز و میگو‌ ها را نیز در آن می‌ریزیم و مواد را سرخ می‌کنیم. آنها را با ‏نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم ‏و کنار می‌گذاریم‎.‎

‎نان‌های پیتا را باز می‌کنیم و داخل آنها را از مخلوط مواد پر می‌کنیم.  ‎آنها را با یک خلال دندان می‌بندیم و در ‏روغن زیتون سرخ می‌کنیم ‏تا نان‌ها کمی طلائی رنگ شود.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خون O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *