تاکوی میگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
نان پیتا ………………………….. ‏۱۲ عدد
سیر ……………………………… ‏۳ حبه
سس سالسای ‏مکزیکی ………..‏ ½ پیمانه
گشنیز تازه خرد‌شده ……………. ‏۱ قاشق غذاخوری
میگوی خرد‌شده ………………….‏ ۳۶۰ گرم
خلال دندان ………………………‏ ۱۲ عدد
نمک و فلفل …………………….. به میزان لازم
روغن زیتون ……………………… به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎‎ ۲‎قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابۀ مناسب می‌ریزیم، آن را روی حرارت می‌گذاریم و سیرهای خرد شده را در ‏آن سرخ ‏می‌کنیم. سپس سس سالسا، گشنیز و میگو‌ ها را نیز در آن می‌ریزیم و مواد را سرخ می‌کنیم. آنها را با ‏نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم ‏و کنار می‌گذاریم‎.‎

‎نان‌های پیتا را باز می‌کنیم و داخل آنها را از مخلوط مواد پر می‌کنیم.  ‎آنها را با یک خلال دندان می‌بندیم و در ‏روغن زیتون سرخ می‌کنیم ‏تا نان‌ها کمی طلائی رنگ شود.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خون O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *