باقلوا با شربت عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏‎ 
‎ 
دانه کنجد ………………………………….‏‎ ¾ ‎پیمانه‎ 
‏(۴۰۰ گرم) گردوی آسیاب شده …………‏‎ ۴ ‎پیمانه‎ 
پودر دارچین ……………………………….‏‎ ¼ ‎پیمانه‎ 
خمیر فیلو ………………………………….‏‎ ۸ ‎ورق‎ 
کره، آب شده ……………………………..‏‎ ۱۰۰ ‎گرم‎ 
‎ 
مواد لازم برای شربت عسل :‏‎ 
‎ 
‎ ‎لیموترش کوچک …………………………….. یک عدد‎ 
‎ ‎شکر سفید ………………………………….. دو پیمانه‎ 
‎ ‎عسل ………………………………………… نصف پیمانه‎ 
‎ ‎چوب دارچین ………………………………… یک عدد‎ 
‎ ‎میخک ………………………………………..‏‎ ۶ ‎عدد‎ 
‎ 
طرز تهیه :‏‎ 
‎ 
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید‎. 
دانه های کنجد را داخل تابه نچسب بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی و بوداده شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. ‏گردوی آسیاب شده و دارچین را اضافه کنید‎. 
یک لایه خمیر فیلو را کره بمالید. از وسط تا کنید تا مستطیل شود‎. 
¼ ‎پیمانه از مخلوط گردو را روی خمیر بریزید و همه سطح آن را پر کنید. سپس خمیر را به شکل لوله جمع کنید. دوباره روی آن ‏کره بمالید و داخل سینی فر قرار دهید. همین کار را باقی خمیر و مواد تکرار کنید. باقلواها را به مدت ‏‎۱۰ ‎تا ۱۲ دقیقه داخل فر ‏بپزید تاطلایی شوند. سپس آنها را خنک کنید‎. 
در این مرحله باید شربت عسل را تهیه کنید. پوست لیمو و سپس آب نصف آن را بگیرید. در یک قابلمه کوچک، پوست و آب ‏لیمو، شکر، عسل، چوب دارچین، میخک و دو پیمانه آب را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. به مدت ۵ دقیقه به ‏طور مرتب هم بزنید تاشکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا مایع بجوشد‎. ‎دوباره حرارت را کم کنید و اجازه دهید ده دقیقه ‏به جالت نیم جوش روی حرارت کم بماند تا غلیظ شود‎. 

شربت عسل را روی باقلواهای سرد شده بریزید. اجازه دهید باقلواها به مدت ۳۰ دقیقه در این شربت باقی بمانند تا شربت جذب ‏آنها شود. سپس آنها را برش دهید و سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف عسل برای تمام گروه های خونی بی ضرر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *