بابا قنوش

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‎ 
بادمجان ………………………………………. نیم کیلو‎ 
پیاز متوسط ………………………………….. یک عدد‎ 
روغن زیتون ………………………………….. دو قاشق غذاخوری‎ 
سیر بزرگ، رنده شده ……………………… یک حبه‎ 
ارده کنجد ……………………………………. یک قاشق غذاخوری‎ 
آب لیمو ترش ………………………………… دو قاشق غذاخوری‎ 
نمک ………………………………………….. نصف قاشق چایخوری‎ 
فلفل سفید تازه (برای طعم دادن)‏‎ 
نان پیتا یا برگ های جوان کاهوی معمولی…. ۶‏‎ ‎تا ۸ ورق‎ 
طرز تهیه :‏‎ 
‎ 
بادمجان ها را کبابی و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را ساتوری یا له کنید‎. 
پیاز و سیر را رنده یا ریز کنید و سپس با کمی روغن زیتون در تابه سرخ کنید تا طلایی شوند‎. 
تابه را از روی حرارت بردارید. ارده، بادمجان له شده، آبلیمو ترش و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید‎. 
اگر قرار است آن را به عنوان دیپ با نان پیتا یا چیپس ذرت میل کنید، بهتر است همه مواد را داخل غذاساز بریزید و خوب هم ‏بزنید تا پوره و نرم شود‎. 

بابا قنوش را می توانید به عنوان پیش غذا با برگ کاهو یا نان پیتا سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *