اسفناج پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسفناج پلو

مواد لازم :

برنج ایرانی …………………….. دو لیوان ۴۰۰ گرم (۱۴۶۰ کالری)
اسفناج شسته شده …………. یک کیلو گرم (۲۳۰ کالری)
روغن زیتون …………………….. ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
نمک دریا……………………………. به مقدار کافی

طرز تهیه : 

برنج را شسته و با دو لیوان آب در یک قابلمه نسبتاً بزرگ بریزید. هنگامی که برنج جوش آمد، نمک دریا و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. اسفناج را به قطعات درشت خرد کنید و بر روی برنج بریزید، درب قابلمه را گذاشته تا بخارپز شده و اسفناج را با برنج مخلوط کنید. آب برنج که جمع شد، آن را دم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت دم بکشد.

این غذای خوشمزه برای چهار نفر کافیست و برای همه افراد با هر چهار گروه خون مناسب و مفید است.

کالری این غذا ………… ۲۲۳۰ 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *