پلو گوجه

مطلب را به اشتراک بگذارید

پلو گوجه

مواد لازم :

برنج ………………………… ۲ لیوان، ۴۰۰ گرم (۱۴۶۰ کالری)
گوجه فرنگی ……………… ۲۰۰ . ا کیلو (۲۱۶ کالری)
روغن زیتون ……………….. ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
نمک دریا ……………………….. به مقدار کافی

طرز تهیه : 

گوجه فرنگی ها را در قابلمه ای رنده کنید و مقداری نمک دریا به آن اضافه نمایید و بر روی شعله آرام قرار دهید. پوست باقیمانده را بهتر است استفاده نکنید. هنگامی که کمی آب گوجه فرنگی کم شد، برنج شسته شده را به همراه روغن زیتون اضافه کنید. میزان نرمی و سفتی برنج را به دلخواه تنظیم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت با شعله آرام دم بکشد.

توجه داشته باشید این برنج خوشمزه به دلیل دارا بودن گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مناسب نمی باشد.

این پلو برای سه نفر کافیست.

کالری این غذا ……… ۲۲۱۶

در قدیم به این غذا استنبولی پلو می گفتند، و در تهیه آن مقدار کمی پیاز داغ و مقدار حدود ۱۰۰ گرم نیز سیب زمینی استنبولی استفاده می کردند. توجه داشته باشید که سیب زمینی برای دارندگان گروه خون O و A مناسب نیست.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *