چه کشورهایی از زردچوبه استفاده می کنند؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

چه کشورهایی از زردچوبه استفاده می کنند؟

زردچوبه برای اولین بار در هند استفاده شد و پس از آن در کشورهای آسیایی مورد استفاده قرار گرفت. این ادویه به عنوان رنگ و سپس به عنوان دارو مورد استفاده قرار گرفت. زردچوبه به صورت پودر می باشد که برای تهیه غذاهای مختلف مصرف می شود.

این ادویه به طور گسترده ای در پخت و پز کشورهای جنوب شرقی آسیا و خاورمیانه و در ایران نیز تقریبا در همه خورشت ها استفاده می شود.

در هند و نپال زردچوبه در سبزیجات و گوشت برای رنگ آن استفاده می شود و همچنین در طب سنتی نیز مصرف فراوان دارد.

در آفریقای جنوبی نیز به برنج پخته شده زردچوبه اضافه می شود تا رنگ داشته باشد.

در غذاهای ویتنامی پودر زردچوبه به عنوان رنگ و افزایش طعم غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

در زمان قرون وسطی در اروپا از زردچوبه به جای زعفران استفاده می شد زیرا زعفران بسیار گران بود.

ریشه خشک شده و آسیاب شده آن به تنهائی و یا مخلوط با دیگر ادویه‌ها در ایران، پاکستان و هند مصرف زیادی دارد.

همچنین امروزه به دلیل خواص بسیار زیادی که زردچوبه دارد شاهد استفاده روز افزون آن در کشورهای اروپایی مانند آلمان و کشور آمریکا هستیم.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *