پنکیک کره ای یا Pajeon

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎ ‎برای ۳-۴ نفر :‏‎ 
‎ 
آرد ………………………………………. ۱٫۵ پیمانه سرخالی‎ 
آرد برنج …………………………………. پیمانه‎ 
آب سرد سرد …………………………… ۱٫۵ پیمانه ( یا تا وقتی به غلظت مورد نظر برسد‎ ‎‏)‏‎ 
بکینگ پودر ………………………………. ۱ قاشق چایخوری‎ 
تخم مرغ کمی با چنگال زده شده ……… ۲ عدد درشت‎ 
فلفل …………………………………….. ½ قاشق چایخوری‎ 
کنجد …………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری‎ 
روعن کنجد ………………………………. ۲ قاشق مرباخوری‎ 
روعن زیتون …………………………. ۶-۵ قاشق برای سرخ شدن و ۲ قاشق برای داخل مواد‎ 
‎ 
سبزیجات لازم ‏‎:‎
‎ 
تره ……………………………………… ۱۰۰ گرم‎ 
قسمت سبز پیازچه ……………………. ۱۰۰ گرم‎ 
هویج ……………………………………. ۱ عدد‎ 
کلم سفید ……………………………… ۲ برگ کوچک‎ 
کدو سبز ……………………………….. ۱ عدد کوچک‎ 
پیاز ……………………………………… ¼ یک پیاز متوسط‎ 
فلفل قرمز یا سبز تند ………………….. یک تا دو عدد‎ 
نمک‎ 
‎ 
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ 
همه سبزیجات را به طول ۴ و ۵ سانتیمتر خرد کنید (نازک و خلالی). آرد ها را با هم و با بکینگ پودر الک کرده و با آب سرد بوسیله ‏همزن دستی خوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.‏‎ 
تخم مرغ که کمی با چنگال زده شده را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید‎ .
روغن ها را اضافه کنید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید، کنجد را هم اضافه کنید، حال سبزیجات را هم اضافه و خوب مخلوط ‏کنید. ‏‎ 
روغن زیتون را در تابه بریزید و وقتی داغ شد مایع را در ۲ مرحله در تابه خالی کنید و آن را تکان دهید تا همه جا یکدست پخش ‏شود. با حرارت متوسط یک طرف که طلایی مایل به قهوه ای کمرنگ شد یکجا برگردانید. اگر نمیتوانید با قیچی تمیز برش دهید و ‏سپس برگردانید چون با چاقو خراب میشود. این طرف هم سرخ کنید اگر لازم بود یک تا ۲ قاشق دیگر روغن بریزد.‏‎ 

حال اگر دوست دارید خالی و یا با سویا سس میل کنید. برای سرو کردن به اندازه های کوچک قیچی کنید.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *