سیب زمینی تفت داده شده (گم چه بوگم)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
سیب زمینی ………………. یک عدد درشت
روغن زیتون ………………… ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده ………….. ۲عدد

نمک ………………………… به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس آن را دراز و نازک قاچ کرده، مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و هم می زنیم تا تقریباً نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و هم می زنیم، کمی آن را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *