سس فرانسوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس فرانسوی

مواد لازم :
روغن زیتون……………………………….. ۴قاشق غذاخوری
ارده…………………………………………. ۳قاشق غذاخوری
نخود پخته…………………………………… ۱پیمانه خورد شده
نمک، فلفل قرمز……………………………. به میزان لازم
زرشک………………………………………. ۲قاشق غذاخوری
زعفران  آب شده……………………………. ۱قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه……………………………….. به میزان دلخواه
طرز تهیه :

نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید. نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.

این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *