کباب ترکی مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۳ نفر :‏
‎ ‎گوشت فیله مرغ ………………………………‏‎ ۳۰۰ ‎گرم
‎ ‎قارچ ورقه شده ………………………………..‏‎ ۲۰۰ ‎گرم
‎ ‎پیاز خرد شده …………………………………‏‎ ۲ ‎عدد
‎ ‎فلفل دلمه ای خرد شده ……………………..‏‎ ۲ ‎عدد
‎ ‎گوجه فرنگی خرد شده ……………………….‏‎ ۲ ‎عدد
سیر …………………………………………….‏‎۱ ‎حبه
زعفران آب شده ……………………………….‏‎۱ ‎قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………………..‏‎۳ ‎قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ………………………………‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری
نمک و فلفل …………………………………… به میزان لازم
‎ ‎
طرز تهیه‎: ‎
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو ترش تازه، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید‎.‎
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج ‏کرده، فلفل ‏دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو ترش تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس ‏گوجه فرنگی را ‏تفت دهید‎. ‎
در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی ‏مواد ‏رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا ‏اینکه می ‏توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید‎. ‎

این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، ‏فقط ‏کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *