مرغ ترش و شیرین چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
سینه مرغ خرد شده …………………………‏ ۹۰۰ گرم
سس سویا ………………………………….. ‏۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ………………………………..‏ ۲ قاشق غذاخوری
نمک ………………………………………….‏ ۱ قاشق چایخوری
سرکه ……………………………………….. ‏‎⅓‎‏ پیمانه
کچاپ ………………………………………..‏‎¼ ‎‏ پیمانه
شکر …………………………………………. ‏۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون …………………………………… ‏۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای (در رنگهای ‏مختلف) ………….‏ ۴ عدد
پیازچه ۲٫۵ سانتی متریِ خرد ‏شده …………‏ ۸عدد
سیر خرد شده ………………………………. ‏۶ حبه
برنج سفید پخته برای سرو ………………….. به تعداد نفرات
فلفل سیاه ……………………………………‏ ¼ قاشق ‏چایخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ ‎
‎در یک کاسه بزرگ، یک قاشق غذاخوری سس سویا، و یک قاشق غذاخوری نشاسته ‏ذرت و نمک و فلفل را می ریزیم و آنها را ‏مخلوط می کنیم. مرغ های خرد شده را داخل ‏آن می ریزیم و زیر و بالا می کنیم. در یک ظرف دیگر، باقیماندۀ سس سویا، ‏نشاسته ‏ذرت، سرکه، کچاپ، شکر و  ‏‎½‎‏ پیمانه آب می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم‎.‎
‎در یک تابۀ بزرگِ کم عمق، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت ‏متوسط می گذاریم تا کمی داغ شود، نیمی ‏از مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه داخل روغن ‏داغ سرخ می کنیم تا بپزد و قهوه ای شود. سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و با ۱ ‏‏قاشق روغن دیگر بقیه مرغ ها را نیز به همین ترتیب سرخ می کنیم. مرغ های آماده را ‏کنار می گذاریم.‏
‎باقیمانده روغن را داخل تابه می ریزیم. فلفل دلمه ای، قسمت سفید پیازچه و سیر را ‏داخل آن میریزیم و روی حرارت متوسط به ‏مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم تا فلفل ها ‏کمی نرم شوند.‏

‎مخلوط سس سویا را با همزن دستی می زنیم و آن را به مواد داخل تابه اضافه می ‏کنیم. مرغ ها را نیز دوباره داخل تابه می ‏ریزیم و قسمت های سبز پیازچه را نیز اضافه ‏می کنیم. سپس مواد را برای مدت حدوداً ۲ دقیقه زیر و بالا می کنیم و تفت می ‏دهیم ‏تا کمی غلیظ شود و مرغ ها مغز پخت شوند. سپس سریعاً آن را روی برنج می ریزیم و ‏داغ، سرو می کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *