فریتاتای مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
تخم مرغ بزرگ ……………………….. ‏۱۰ عدد
نمک و فلفل سیاه …………………… به میزان لازم
روغن زیتون ……………………………‏ ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ………………………..‏ ۲ عدد
پیاز قرمز ………………………………‏ ۱ عدد متوسط
پنیر چدار رنده ‏شده ………………….‏ ۱ پیمانه
سرکه انگور ………………………….. ‏۱ قاشق غذاخوری
کاهوی سالادی ………………………‏ ۱ بوته
سالسا ………………………………‏ ½ پیمانه برای ‏سرو
طرز تهیه :‏
‏در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را به همراه‎ ½ ‎قاشق غذاخوری نمک و‏‎¼ ‎  قاشق چای خوری فلفل سیاه با ‏همزن برقی مخلوط ‏می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم. پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم. در یک تابه ‏کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری ‏روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای و ‏پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم و آن را ‏با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. ۶ تا ۸ دقیقه آنها را تفت می دهیم‎.‎
‏تخم مرغ زده شده را روی آنها می ریزیم و مخلوط می کنیم و می گذاریم ۱ دقیقه روی حرارت باشد. سپس پنیر ‏رنده شده را روی ‏آن می ریزیم. در تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. فریتاتا در ۱۵ دقیقه می پزد. ‏پس از ۱۵ دقیقه تابه را از روی ‏حرارت بر می داریم‎.‎
‏در حین اینکه فریتاتا در حال پختن است، در یک کاسه بزرگ، سرکه و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را کاملاً مخلوط ‏می کنیم. آن را ‏با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس کاهو ها را کمی خرد می کنیم و روی آن می ریزیم و کمی ‏مخلوط می کنیم.‏

‏فریتاتا را برش می دهیم و روی آن سالسا می ریزیم و با سالاد سرو می کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *