غذاهای مناسب برای افراد بالای پنجاه سال به خصوص زنان دیابتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

بدن زنان میانسال تحت تأثیر عوامل فیزیولوژیکی قرار می گیرد. در این سن و سال سرعت متابولیسم بدن همانند سنین ۲۰ یا ۳۰ سالگی نیست. هم چنین مقدار هورمون های بدن نیز تغییر پیدا می کند و استخوان ها نیز صدمه می بینند.

جو دو سر برای افراد بالای پنجاه سال:

در مردان بالای ۴۵ سال و زنان بالای ۵۵ سال، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مخصوصاً دیابت، به طور چشم گیری افزایش می یابد. جو دو سر سرشار از یکی از فیبرهای محلول به نام بتاگلوتن می باشد که با مصرف روزانه ۳ گرم از این فیبر (۱٫۵ فنجان جو دو سر پخته شده) کلسترول خون را به میزان ۵ تا ۱۰ درصد کاهش می یابد.

افرادی که جو دو سر مصرف می کنند نسبت به سایر افراد که از غلات دیگر استفاده می کنند کمتر در معرض ابتلا به  دیابت و ناراحتی های قلبی  قرار می گیرند.

پروتئین و دیابت در افراد مسن:

پروتئین یکی از سه مکمل انرژی است که در افراد دیابتی می تواند به رشد و تشکیل بافت ها، تشکیل ماهیچه ها و بازسازی اندام های آسیب دیده کمک کند. پروتئین همچنین بخش مهمی از هر سلول بدن ما است و تقریباً یک ششم وزن بدن ما را تشکیل می دهد که وجود آن در رژیم غذایی افراد دیابتی بسیار ضروری است و توصیه می شود حتماً از جو دو سر استفاده کنند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *