عدس پلو لبنانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
عدس ………………………….‏ ۲ پیمانه
آب ………………………………‏۵ پیمانه
برنج ‏…………………………. ‏½۱ پیمانه
روغن زیتون …………………..‏ ¼ پیمانه
پیاز متوسط ………………….. ‏۴ عدد
نمک …………………………. ‏½ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………….. ‏۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎عدس را پاک کرده و با آب سرد بشوئید‎.‎
‎در یک ظرف ۵ پیمانه آب ریخته، عدس‌ها را داخل آن بریزید و آب را با حرارت متوسط به‌جوش آورید‎.‎
‎شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها نرم شوند بپزد‎.‎
‎برنج، نمک و روغن زیتون را به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید. درصورتی‌که مقدار آب برنج کم است کمی ‏به آن آب ‏اضافه کنید‎.‎
‎درب ظرف را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید تا روی شعله متوسط آب برنج تمام شود‎.‎
‎سپس شعله را کم کرده، در قابلمه را بسته و می‌گذاریم برنج دم بکشد‎.‎
‎در این فاصله پیازها را از نگینی یا خلالی خرد کنید و آنها را در‏‎ ¼ ‎پیمانه روغن زیتون سرخ کنید تا ‏رنگ‌شان طلایی شود‎.‎
‎روغن اضافی پیازها را جدا کنید و کنار بگذارید‎.‎
‎سعی کنی همیشه برنج خود را به‌صورت کته با‎ ‎این دستور‎ ‎بپزید؛ زیرا برنج کته ویتامین‌ها و املاح خود را حفظ ‏می‌کند. یا از این ‏دستور استفاده کنید‎.‎
‎پس از اینکه برنج کاملاً پخت در ظرفی بریزید و با پیاز کاراملی تزیین کنید‎.‎
‎می‌توانید پیاز کاراملی را با برنج و عدس در زمانی که ۱۰ دقیقه از پخت آنها باقی مانده است مخلوط نمایید‎.‎

‎این غذا را با ماست ساده یا ماست موسیر سرو کنید‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف عدس برای دارندگان گروه خونی O و B مضر، و برای گروه خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *