خورش قیمه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش قیمه

مواد لازم :
روغن زیتون ………………………………….. ۱۰۰ گرم (۹۰۰کالری)
لپه ……………………………………………. ۱۵۰ گرم (۵۱۲ کالری)
گوشت گوسفند با استخوان بدون چربی …. ۷۰۰ گرم (۱۱۴۰ کالری)
سیب زمینی ………………………………… ۵۰۰ گرم (۳۸۵ کالری)
رب گوجه فرنگی ……………………………. یک قاشق غذا خوری (۲۴ کالری)
پیاز خلال شده ………………………………. ۱۰۰ گرم (۴۲ کالری)
ادویه کاری …………………………………… به مقدار کافی (۱۰ کالری)
نمک دریا……………………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را قیمه ای آماده فرمائید و سیب زمینی را خلال نازک کرده در آب بریزید و پس از پانزده دقیقه آن را بشویید در آبکش بریزید تا خشک شود و لپه را نیز شسته و در سبد بریزید تا کمی خشک شود. روغن زیتون را در تابه ریخته داغ نمایید و لپه را درون آن بریزید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید. توجه داشته باشید که تفت زیاد باعث سفت شدن لپه و تفت کم باعث می شود تا خورش مقداری طعم و مزه آبگوشت بدهد. پس می بایست در سرخ نمودن لپه دقت زیادی نمایید. سپس لپه را از روغن خارج کرده و به جای آن سیب زمینی را سرخ نمایید. سیب زمینی را نیز از روغن خارج کرده و پیاز را درون روغن بریزید، هنگامی که پیاز نیمه سرخ شد، گوشت را به آن بیافزایید و حدود ده دقیقه تفت دهید، سپس نصف قاشق رب به آن افزوده و ۲ دقیقه دیگر نیز به سرخ کردن ادامه دهید، سپس مقداری ادویه اضافه نمایید و پس از ۱ دقیقه آب و نمک دریا را به آن افزوده و بگذارید تا بجوشد. یک عدد لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را جدا نموده و درون خورش بریزید. چهار عدد لیمو عمانی دیگر را با چنگال سوراخ نموده و به همراه لپه به خورش بیافزایید.قبل از کشیدن خورش در خورش خوری کمی ادویه به آن اضافه کنید و هنگام کشیدن، سیب زمینی سرخ شده را بر روی خورش بریزید. این خورش خوشمزه حدوداً برای چهار تا پنج نفر کافیست.

دارندگان گروه خون O : سیب زمینی برایشان مناسب نیست.
دارندگان گروه خون A : رب ، سیب زمینی و گوشت گوسفند برایشان مناسب نیست.
دارندگان گروه خون B : رب برایشان مناسب نیست.

کالری این خورش ………….. ۳۰۱۳

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *