خورش آلو اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش آلو اسفناج

مواد لازم :

روغن زیتون  …………………………………… ۵۰ گرم (۴۵۰ کالری)
گوشت گوسفند بی استخوان و چربی ……………  ۳۰۰  گرم (۵۷۰ کالری)
اسفناج شسته شده………………………………..۸۰۰  گرم (۱۸۴ کالری)
آلو بخارای خشک  ……………………………  ۱۷۰ گرم (۴۲۵  کالری)
پیاز پوست کنده  …………………………….   ۱۲۰ گرم (۵۰ کالری)
نمک دریا…………………………………………..   به مقدار کافی

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و با ۲۰ گرم (۲ قاشق غذا خوری) روغن زیتون نیمه سرخ فرمائید سپس گوشت گوسفند قیمه شده را با پیاز نیمه سرخ شده به مدت ده دقیقه تفت دهید، سپس نمک دریا، چهار لیوان آب و آلوی شسته شده را به آن بیافزاید و بگذارید غذا با آرامی بپزد.
اسفناج را به قطعات درشت خرد کرده و در تابه بریزید، و یک سوم لیوان آب به آن اضافه نموده، درب آن را گذاشته و بگذارید بپزد. پس از حدود ۵ الی شش دقیقه اسفناج نرم شده و آن را هم بزنید، و پس از آنکه آب آن تبخیر شد اسفناج را به مدت ده دقیقه با ماباقی روغن زیتون که حدود سه قاشق غذاخوریست، تفت دهید.
پس از آنکه از پخت کامل گوشت اطمینان حاصل کردید، اسفناج تفت داده را به آن اضافه نموده و بگذارید غذا به مدت ۱۵ دقیقه با شعله آرام بپزد.
می توانید بر حسب سلیقه میزان غلظت خورش را تنظیم نمایید.
این  خورش خوشمزه برای سه الی چهار نفر کافیست.

توجه داشته باشید که گوشت گوسفند  برای دارندگان گروه های خونی O، B، AB مناسب بوده اما برای دارندگان گروه خون A مضر است و بهتر است دارندگان گروه خون A از خوردن گوشت گوسفند این خورش صرف نظر نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *