فتوش نخود

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏‎ 
‎ 
نان کامل لبنانی ………………………………….. دو عدد‎ 
اسپری روغن زیتون ‎……………………………… به مقدار لازم
سماق ……………………………………………. یک قاشق غذاخوری‎ 
آب لیموترش تازه ………………………………… دو قاشق غذاخوری‎ 
روغن زیتون………………………………………..‏‎ ۱٫۵ ‎قاشق غذاخوری‎ 
کنسرو ۴۰۰ گرمی نخود (آبگوشتی)…………..  یک قوطی‎ 
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده…‏‎ ۵۰۰ ‎گرم‎ 
خیار، ۴ برش از طول…………………………….. دو عدد‎ 
فلفل قرمز خرد شده…………………………….. دو عدد‎ 
پیازچه خرد شده………………………………….‏‎ ۶ ‎عدد‎ 
جعفری خرد شده……………………………….. یک پیمانه‎ 
برگ تازه نعنا……………………………………… یک پیمانه‎ 
‎ 
طرز تهیه :‏‎ 
‎ 
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. روی سینی فر یک لایه ورق روغنی پهن کنید. نان ها را با اسپری روغن ‏زیتون کمی چرب کنید و روی سینی بگذارید. نصف قاشق چایخوری سماق روی آنها بپاشید. سپس داخل فر قرار دهید و به مدت ‏‏۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه کاملا خنک شدند، آنها را به ‏اندازه لقمه های کوچک خرد کنید‎. 
در یک کاسه کوچک، آب لیمو ترش و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید‎. 
در کاسه ای دیگر، نخود، گوجه فرنگی، خیار، فلفل قرمز، پیازچه، جعفری، نعنا و سماق باقی مانده را با هم مخلوط کنید‎. 

سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. با فلفل کمی آن را مزه‌دار کنید. تکه های نان را اضافه کنید و خوب هم بزنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *