سوپ اسفناج و مرغ چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
اسفناج ………………………………. نیم کیلو
سینه مرغ مکعبی خرد شده ……….. ۱ عدد
کره ………………………………….. ۲۰ گرم
قارچ ………………………………….. ۱ بسته کوچک
استاک مرغ ………………………….. ۱ لیتر
نمک ………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
اول کره را داخل یک تابه بریزید و ۱ قاشق روغن زیتون اضافه کنید تا مانع از سوختن کره شود.‏
بعد مرغهای خرد شده را تفت داده و به آن نمک اضافه کنید.‎
استاک مرغ را در قابلمه ریخته و مرغ های تفت داده شده را به آن اضافه کنید‎.‎
قارچ ها را خرد و با مقداری کره تفت دهید و بهمراه اسفناج های خرد شده به سوپ در حای جوشیدن اضافه کنید.
پس از چند ثانیه زیر قابلمه را خاموش و بعد از سرد شدن آنرا میل فرمایید. 
 
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *