سالاد آرتیشو (کنگر) با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد آرتیشو (کنگر) با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا …………………….. یک دوم فنجان

روغن زیتون ……………… ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ………….. ۱ فنجان

پودر آویشن ……………. یک دوم قاشق چایخوری

آرتیشو (کنگر) ………… ۱ فنجان

آب مرغ ………………… ۱ فنجان

جعفری خرد شده ……….. ۱ فنجان

پوست لیمو رنده شده …………… ۵ قاشق چایخوری

آبلیمو …………………………………… ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری

نمک دریا …………………………………….. یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم آب مرغ و کینوا را به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید سپس آرتیشوها را به آن اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه پیاز و آویشن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. برای مدت ۵ دقیقه از روی شعله بردارید تا مخلوط خنک شود و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *