سالاد آرتیشو (کنگر) با کینوا :
مواد لازم :
کینوا …………………….. یک دوم فنجان
روغن زیتون ……………… ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ………….. ۱ فنجان
پودر آویشن ……………. یک دوم قاشق چایخوری
آرتیشو (کنگر) ………… ۱ فنجان
آب مرغ ………………… ۱ فنجان
جعفری خرد شده ……….. ۱ فنجان
پوست لیمو رنده شده …………… ۵ قاشق چایخوری
آبلیمو …………………………………… ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری
نمک دریا …………………………………….. یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
روی حرارت ملایم آب مرغ و کینوا را به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید سپس آرتیشوها را به آن اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه پیاز و آویشن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. برای مدت ۵ دقیقه از روی شعله بردارید تا مخلوط خنک شود و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.