زرشک پلو با کینوا :
مواد لازم :
مرغ ………… ۶ تکه
کینوا پخته شده ………. ۲ پیمانه
برنج ……….. ۳ پیمانه
زرشک ………. ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ……….. ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ……………….. ۳ قاشق غذاخوری
شکر …………….. ۲ قاشق غذاخوری
سیر ……………. ۲ حبه
کره ………. ۶۰ گرم
زعفران ………… به مقدار لازم
نمک دریا، فلفل، زردچوبه ………. به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس ۴۰ گرم از کره رو به پیاز اضافه کرده، زردچوبه و فلفل هم ریخته و رب گوجه رو هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. وقتی رب سرخ شد، سیر رو هم خورد کرده و اضافه می کنیم. تکه های مرغ رو داخل ماهیتابه می گذاریم. به مرغ کمی حرارت داده سپس حدود ۱ الی ۲ لیوان آب داخل مرغ ها ریخته نمک دریا هم اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم تا مرغ بپزد. به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت اجازه می دهیم تا مرغ کاملا بپزد. حالا باید زرشک رو درست کنیم، زرشک ها رو داخل ماهیتابه ریخته شکر و مابقی کره رو هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا شکر آب شود. زعفران دم کرده رو ریخته و تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده شود. در نهایت برای خوش طعم تر شدن زرشک می توانیم مقداری پیاز داغ بهش اضافه کنیم. زرشک رو با برنج دم کشیده و کینوا مخلوط می کنیم تا برای تزیین ازش استفاده کنیم.