خواص و مضرات لوبیا قرمز

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص و مضرات لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد‎.‎
خواص :‏
• لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.‏
• لوبیاقرمز ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.‏
• لوبیاقرمز درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.‏
• لوبیاقرمز سنگ کلیه را برطرف می‌کند.‏
• لوبیاقرمز سینه و ریه را نرم می‌کند.‏
• لوبیاقرمز آب را از بدن خارج می‌سازد.‏
• لوبیاقرمز مقوی قلب است.‏
• لوبیاقرمز نیروی جنسی را تحریک می‌کند.‏
• لوبیاقرمز قاعده آور است.‏
• لوبیاقرمز کلسترول خون را پائین می‌آورد.‏
• لوبیاقرمز ضد سرطان است.‏
• لوبیاقرمز برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.‏
• لوبیاقرمز به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌کند.‏
• لوبیاقرمز فشار خون را پائین می‌آورد.‏
• لوبیاقرمز یبوست را برطرف می‌کند.‏
مضرات :‏

لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا ‏لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را ‏قابل هضم کرد‎.‎

لوبیا قرمز و گروه خون : مصرف لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خون B سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *