انار پلو
مواد لازم :
عصاره سبزیجات………………………………. ۵۰۰ میلی لیتربرنج…………………………………………….. ۲۵۰ گرم
دانه انار…………………………………………. ۱۰۰ گرم
پرک بادام تست شده…………………………… ۵۰ گرم
پوست پرتقال رنده شده…………………………. ۲ قاشق غذاخوری
تخمگشنیز آسیابشده………………………….. ۱ قاشق چایخوری
زیره آسیابشده…………………………………. ۱ قاشق چایخوری
عصاره سبزیجات………………………………. ۵۰۰ میلی لیتربرنج…………………………………………….. ۲۵۰ گرم
دانه انار…………………………………………. ۱۰۰ گرم
پرک بادام تست شده…………………………… ۵۰ گرم
پوست پرتقال رنده شده…………………………. ۲ قاشق غذاخوری
تخمگشنیز آسیابشده………………………….. ۱ قاشق چایخوری
زیره آسیابشده…………………………………. ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
پلو را با عصاره سبزیجات بپزید.
دانههای انار، تخم گشنیز، زیره ، بادامهای تست شده، پوست پرتقال رنده شده را مخلوط کنید. برنج را با مخلوط معطر ترکیب کرده و سرو کنید.
با بادام تست شده تزئین کنید.
توجه : مصرف انار برای دارندگان گروه های خونی O و A بی اثر و برای دارندگان گروه های خونی B و AB مضر است.