ته چین گوشت گرمساری

مطلب را به اشتراک بگذارید

ته چین گوشت گرمساری


مواد لازم :

گوشت تازه بره……………………………….. نیم کیلو

برنج……………………………………………. ۶ پیمانه

نمک و فلفل…………………………………… به میزان لازم

گرد لیمو……………………………………….. ۱ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط…………………………………….. ۱ عدد

کشمش……………………………………….. ۱۰۰گرم

زعفران…………………………………………. ۱ قاشق غذا خوری برای تزیین

روغن زیتون………………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را به مدت ۲ ساعت در آب و نمک می گذاریم تا خیس بخورد. سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود. گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم. کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم. ته قابلمه را با روغن زیتون چرب میکنیم و مقداری از برنج (۴-۵ کفگیر) را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد. یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.

تمامی مواد را بر اساس گروه خون خود انتخاب نمایید به عنوان مثال کشمکش برای هر چهار گروه خونی OABAB ، بی اثر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *