ارزش غذایی کشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

کشک برخلاف سایر محصولات لبنی، چربی کم و پروتئین فراوانی دارد. در روش‌های صنعتی – سنتی چربی شیر (که در ‏اصطلاح به آن دوغ می‌گویند)، کاملا گرفته می‌شود و سایر مواد باقی‌مانده حرارت می‌بینند تا خشک شوند، بنابراین می‌توان ‏این محصول را منبع پروتئین دانست. البته بر حسب آبی که کشک دارد، غلظت پروتئین موجود در آن کمتر خواهد شد.‏
ارزش غذایی:‏

لبنیات منبع کلسیم، پروتئین، ویتامین ‏A‏ و ‏B2‎‏ هستند. از آنجا که ویتامین ‏B2‎‏ و کلسیم محلول در آب هستند و با کم شدن ‏مقدار آب، این ۲ ماده مغذی کاهش خواهندیافت و چون ویتامین ‏A‏ نیز محلول در چربی است و کشک چربی ندارد، پس ‏مقدار این ماده مغذی نیز در کشک به حداقل می‌رسد و آنچه باقی می‌ماند، پروتئین است، بنابراین کسانی که در سنین رشد ‏هستند، سوخت‌وساز بدنشان بالاست و سیستم ایمنی ضعیفی دارند، بهتر است که این ماده غذایی را در برنامه غذایی خود ‏بگنجانند. می‌توان چنین نتیجه گرفت که کشک برای کودکان، نوجوانان، خانم‌های باردار و شیرده، سالمندان و ورزشکاران ‏یک خوارکی ارزشمند محسوب می‌شود.‏

کشک و گروه خون: مصرف کشک در دارندگان گروه های خونی O و A مضر، و برای گروه های خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *