کیک فنجانی کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک فنجانی کینوا :

 مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………… ۲ و نیم پیمانه

تخم مرغ …………………………… ۴ عدد

نمک دریا ………………………………… یک دوم قاشق چایخوری

پیازچه …………………………….یک سوم پیمانه

پیاز خرد شده ………………. ۱ عدد

پنیر چدار یا پارمزان ……………….. یک سوم پیمانه

سیر …………………………………………. ۳ حبه

پودر سوخاری ………………………… ۱ پیمانه

طرز تهیه :

کینوا، تخم مرغ و نمک دریا را داخل ماهیتابه مخلوط کنید. سپس پیازچه، پیاز، پنیر و سیر را به آن اضافه کنید. مخلوط کینوا را به پودر سوخاری زده و روی حرارت کم هر طرف را به مدت ۱۰-۷ دقیقه سرخ کنید. جهت سرو غذا، کیک فنجانی را داخل بشقاب گذاشته و تخم مرغ آبپز را روی آن قرار دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *