کینوا تنوری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

آب…………………..۱٫۵ فنجان

کینوا…………………….۳/۴ فنجان

تخم مرغ……………….۲ عدد

سفیده تخم مرغ…………………۲ عدد        

کدو سبز قطعه قطعه شده………………۱ فنجان

پنیر (ترجیحاً سوئیسی) قطعه قطعه شده………………۱ فنجان

ژامبون یا کالباس…………………….۱ فنجان

جعفری خرد شده……………………..۱/۴ فنجان

پنیر پارمیزان رنده شده…………………۲قاشق غذا خوری

فلفل سیاه…………………….۱/۴ غذا خوری

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲- کینوا را در آب بریزید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا موقعی که کینوا نرم و آب تبخیر شود. (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه)

۳- کینوا، تخم مرغ، کدو سبز، ژامبون، جعفری، پنیر پارمیزان و فلفل را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و تا موقعی که به طور کامل با هم ترکیب شوند ادامه دهید، سپس در ظرف مافین  بریزید.

۴-مخلوط را در فر بگذارید تا موقعی که طلایی رنگ شود. (حدود ۳۰ دقیقه) حداقل ۵ دقیقه بگذارید خنک شود. به صورت گرم یا سرد سرو شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *