مواد لازم (برای ۵-۷ نفر):
هویج متوسط…………….۲عدد
پیاز کوچک………………۱ عدد
سیر…………………..۲ حبه
کره………………۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ……………………۳ عدد
لوبیای سبز……………………۱/۴ فنجان
کینوا پخته شده……………….۴ فنجان
پیازچه…………………….۲ عدد
طرز تهیه:
۱- هویج، پیاز و سیر را خرد کنید. کنار بگذارید.
۲- یک ماهیتابه بزرگ را در حرارت ملایم بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید، وقتی که ذوب شد تخم مرغ ها را اضافه کنید و از یک کفگیر برای به هم زدن آن استفاده نمایید. وقتی که آماده شد در ظرف دیگر بریزید.
۳- در همان ماهی تابه ۱ قاشق غذاخوری کره بریزید و دما را بر روی متوسط رو به بالا تنظیم نمائید سپس هویج، پیاز، سیر و لوبیای خرد شده را اضافه کنید، به هم بزنید و بگذارید ۴ دقیقه یا تا موقعی که سبزیجات نرم شود، بپزد.
۴- آخرین قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و با کینوا پخته شده به هم بزنید سپس تخم مرغ را اضافه کنید بگذارید برای ۲ دقیقه بپزد.
۵- پیازچه را قطعه قطعه کنید و برای آخرین بار به هم بزنید. آماده سرو میباشد.!
جدول ارزش غذایی:
۳۲۲ کالری
چربی: ۱۲ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
فیبر: ۵ گرم
پروتئین: ۱۲ گرم
شکر: ۳ گرم