کینوا برای کودکان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم (برای ۵-۷ نفر):

هویج متوسط…………….۲عدد

پیاز کوچک………………۱ عدد

سیر…………………..۲ حبه

کره………………۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ بزرگ……………………۳ عدد

لوبیای سبز……………………۱/۴ فنجان

کینوا پخته شده……………….۴ فنجان

پیازچه…………………….۲ عدد

طرز تهیه:

۱- هویج، پیاز و سیر را خرد کنید. کنار بگذارید.

۲- یک ماهیتابه بزرگ را در حرارت ملایم بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید، وقتی که ذوب شد تخم مرغ ها را اضافه کنید و از یک کفگیر برای به هم زدن آن استفاده نمایید. وقتی که  آماده شد در ظرف دیگر بریزید.

۳- در همان ماهی تابه ۱ قاشق غذاخوری کره بریزید و  دما را بر روی متوسط رو به بالا تنظیم نمائید سپس هویج، پیاز، سیر و لوبیای خرد شده را اضافه کنید، به هم بزنید و بگذارید ۴ دقیقه یا تا موقعی که سبزیجات نرم شود، بپزد.

۴- آخرین قاشق غذاخوری کره را  اضافه کنید و با کینوا پخته شده به هم بزنید سپس تخم مرغ را اضافه کنید بگذارید برای ۲ دقیقه بپزد.

۵- پیازچه را قطعه قطعه کنید و برای آخرین بار به هم بزنید. آماده سرو میباشد.!

جدول ارزش غذایی:

۳۲۲ کالری  

چربی: ۱۲ گرم    

کربوهیدرات: ۴۰ گرم     

فیبر: ۵ گرم   

پروتئین: ۱۲ گرم    

شکر: ۳ گرم

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *