کوکی پرک کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوکی پرک کینوا :

 

پرک کینوا ………… ۵۰۰ گرم

روغن زیتون ……….. ۱۴۰ گرم

تخم مرغ ……………..۴  عدد

 پودر دارچین ………..۳ قاشق غذا خوری ( به دل خواه )

آب …………………. یک لیوان

شکر قهوه ای ……….۱۵۰ گرم

خلال بادام …………..۵۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی ، پرک کینوا را با شکر قهوه ای و پودر دارچین به خوبی مخلوط کنید ، سپس روغن زیتون را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یک دست شود، سپس تخم مرغ ها را شکسته ودر یک ظرف ریخته. دانه ی چیا را در یک لیوان آب ولرم ریخته و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا ژله ای شود و آن را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید . سپس این مخلوط را به پرک که قبلا آماده کرده اید به آرامی اضافه کنید  و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت و یک دست  به وجود آید و سپس خلال بادام را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و از خمیر به دست آمده قطعه های کوچک به اندازه توپ پینگ پونگ جدا کنید و کمی آنرا تخت کنید و در سینی کنارهم قرار دهید . و درجه فر را در ۲۲۰ درجه تنظیم کنید بعد از این که فر کاملا گرم شد برد سینی را درون فر  قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و آن را کنترل کنید که به میزان دل خواه بپزد پس از سرد شدن از خوردن این کوکی سلامتی لذت ببرید

نکته: در تهیه این کوکی جوش شیرین  و بکینگ پودر استفاده نشده و کاملا طبیعی است !

نکته: اگر می خواهید از تخم مرغ استفاده نکنید می توانید از دانه ی چیا به میزان  ۱۰۰ گرم استفاده کنید و میزان آب را دو برار کنید!

نکته: از زنجبیل ، وانیل و دارچین هم می توانید استفاده کنید!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *