کلوچه ایتالیایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
تخم مرغ …………………………………..‏‎ ۳ ‎عدد
آب پرتقال …………………………………. نصف فنجان
شکر ………………………………………. یک فنجان
روغن زیتون ……………………………….. یک فنجان
نمک ………………………………………. یک قاشق چای خوری
وانیل ……………………………………… یک قاشق چای خوری
آرد ……………………………………….. سه و نیم فنجان
بکین پودر ………………………………… دو قاشق چای خوری
بادام خرد شده
‎ 
طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید. نمک، آرد و ‏بکین پودر را نیز به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. در نهایت وانیل و بادام را نیز به مخلوط بیفزایید. ‏خمیر را به دو قطعه نیم دایره در آورده، آنها را روی سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ‏بپزید. سپس از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن آن ها را دو باره به قطعات کوچکتر برش زده و با حرارت ۴۵۰ درجه ‏فارنهایت بپزید تا دو طرف کلوچه ها قهوه ای شود‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف پرتقال برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *