اسکوتادیتا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
دنده گوسفند ………………………… ‏۱۶ تا ۲۰ عدد
پوست لیمو‌ترش ‏رنده‌شده ……………‏ ۲ عدد لیمو
نعنای تازه ……………………………..‏ ¼  پیمانه
روغن زیتون …………………………….‏ ⅓  پیمانه
سیر ……………………………………‏ ۲ حبه
نمک و فلفل ………………………….. به میزان لازم
لیمو‌ترش تازه برای سرو
طرز تهیه :‏
‎تمامی مواد به جز دنده‌ها را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را می‌زنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوط‌ شده و ‏یکدست شوند. ‏مخلوط مواد را روی دنده‌ها می‌مالیم و آنها را به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شوند‎.‎
‎پس از ۲ ساعت، دنده‌های مزه‌دار شده را از یخچال خارج می‌کنیم و آنها را در اتاق می‌گذاریم تا هم دمای اتاق ‏شوند‎.‎

‎گریل یا منقل را روشن می‌کنیم. دنده‌ها را روی منقل می‌گذاریم تا هر طرف آن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه کباب شود و ‏رنگ آن ‏قهوه‌ای شود. سپس آنها را داغ، با لیمو‌ترش تازه سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *