مواد لازم :
دنده گوسفند ………………………… ۱۶ تا ۲۰ عدد
پوست لیموترش رندهشده …………… ۲ عدد لیمو
نعنای تازه …………………………….. ¼ پیمانه
روغن زیتون ……………………………. ⅓ پیمانه
سیر …………………………………… ۲ حبه
نمک و فلفل ………………………….. به میزان لازم
لیموترش تازه برای سرو
طرز تهیه :
تمامی مواد به جز دندهها را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را میزنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوط شده و یکدست شوند. مخلوط مواد را روی دندهها میمالیم و آنها را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شوند.
پس از ۲ ساعت، دندههای مزهدار شده را از یخچال خارج میکنیم و آنها را در اتاق میگذاریم تا هم دمای اتاق شوند.
گریل یا منقل را روشن میکنیم. دندهها را روی منقل میگذاریم تا هر طرف آن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه کباب شود و رنگ آن قهوهای شود. سپس آنها را داغ، با لیموترش تازه سرو میکنیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.