کاری جنگلی تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: ‎
گوشت فیله گوساله……………………..‏۱۳۵۰ گرم
بادمجان دلمه‌ای………………………….‏۴۵۰ گرم
لوبیا سبز………………………………….‏۱۰۰ گرم
روغن زیتون………………………………..‏¼ پیمانه
خمیرکاری قرمز تایلندی…………………..‏¼ پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده…………………….‏¼ پیمانه
بچه ذرت کنسروی…………………………‏۱۰۰ گرم
عصاره مرغ…………………………………‏۱٫۵ پیمانه
سس سویا…………………………………‏۳ قاشق غذاخوری
پوست لیموترش ‏رنده‌شده………………….‏۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند………………………………‏۲ عدد
نمک………………………………………..‏¼ قاشق ‏چای‌خوری
برگ ریحان………………………………….‏۱ پیمانه
طرز تهیه‎‏‏‎:‎
‎بادمجان‎ ها را پوست کنده و به نوارهای ۲٫۵ سانتی متری برش بزنید‎.‎
‎لوبیا سبز را به قطعات ۲٫۵ سانتی‎متری ببرید‎.‎
‎فلفل قرمز تند را از وسط دو نیم کرده، دانه‎های آن را خارج و ریز خرد کنید‎.‎
‎‎ ‎کمی روغن زیتون را در تابه گرم کنید و بادمجان‎های خردشده را به ان اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان‎ها با شعله ‏متوسط کامل سرخ و ‏طلایی شوند‎.‎
‎بقیه روغن زیتون را در یک تابه لبه‌دار بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط اجازه دهید خوب گرم شود. سپس خمیر ‏کاری را به آن ‏اضافه نمایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را تفت دهید‎.‎
‎‎گوشت خردشده را به خمیر کاری داخل تابه اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید‎.‎
‎بادمجان سرخ‌شده، زنجبیل، لوبیا، ذرت و عصاره مرغ را اضافه کنید و حرارت دهید تا جوش بیاید‎.‎
‎سس سویا، پوست لیموترش رنده‌شده، فلفل چیلی خردشده،نیمی از برگهای ریحان و نمک را اضافه کنید و در ‏قابلمه را بسته و ‏شعله را کم کنید و بگذارید ۱۰ تا ‏‎۱۵ ‎دقیقه کاری تایلندی روی شعله باقی بماند تا طعم‌ها با هم ‏بیامیزند و غلظت دلخواه شما را پیدا ‏کند‎.‎

‎این خوراک خوشمزه را از روی شعله برداشته در ظرفهای سرو ریخته و با بقیه برگهای ریحان تزیین کنید. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *