کاری قرمز مرغ تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‎
فیله سینه مرغ…………………………..‏۳۶۰ گرم
پیاز……………………………………….‏۱ عدد
سیر………………………………………‏۲ حبه
کدو سبز………………………………….‏۱ عدد
فلفل قرمز………………………………..‏۱ عدد
شیر نارگیل………………………………‏۱ پیمانه
عصاره مرغ……………………………….‏۱ پیمانه
برگ ریحان تازه…………………………..‏۴ عدد
آب لیمو ترش تازه………………………..‏۲ قاشق ‏سوپخوری
آرد ذرت………………………………….‏۲ قاشق ‏سوپخوری
روغن زیتون………………………………‏۲ قاشق ‏سوپخوری
خمیر کاری قرمز تای …………………..‏.‏۱ قاشق ‏سوپخوری
شکر……………………………………..‏۱ قاشق ‏سوپخوری
نمک……………………………………..‏½ قاشق ‏چایخوری
طرز تهیه‏‎:‎
روغن زیتون را در تابه‎ای بزرگ و روی شعله متوسط حرارت دهید و پیاز خرد شده را برای ۵ دقیقه سرخ کنید. خمیر ‏کاری و سیر ریز ‏شده را بیافزایید، برای ۱ دقیقه هم بزنید‎.‎
‎شیر نارگیل، عصاره مرغ، شکر و نمک را افزوده و سپس مواد را به جوش آورید‎.‎
‎کدو را به حلقه‎های باریک برش دهید. فلفل قرمز را پخته و آبکش کنید. فلفل قرمز و کدو را هم اضافه کنید، ‏درپوش ظرف را ‏گذاشته و سپس برای ۱۲ دقیقه اجازه دهید جوش بخورند‎.‎
‎فیله مرغ بدون پوست نپخته را به اندازه‎های کوچک (لقمه‎ای) ببرید‎.‎
‎آرد ذرت را با ۲ قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید تا خمیری شود‎.‎
‎مرغ را به کاری افزوده و با دربسته برای ۸ دقیقه دیگر آن ها را جوش دهید‎.‎

‎خمیر آرد ذرت را افزوده و به طور مداوم هم بزنید تا کاری غلیظ شود و سپس آب لیمو ترش تازه و برگ ریحان خرد شده را ‏بیافزایید. آن ‏را با برنج سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کدو سبز برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *