پاستا تورتلینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

قارچ خرد شده ……………………………… ۳۰۰ گرم
سیر خرد شده ………………………………. ۲ حبه
پیاز درشت ………………………………… ۱ عدد
تورتلینی ………………………………….. ۱ بسته
پنیر پارمزان …………………………….. ۱/۲ پیمانه
خامه ……………………………………. ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ……………………….. ۱ پیمانه
گوجه فرنگی بزرگ ……………………. ۲ عدد

سس گوجه فرنگی ……………………… ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینی ها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید. تورتلینی ها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *