دور نگه داشتن مورچه ها از عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

دور نگه داشتن مورچه ها از عسل

برای جلوگیری از ورود مورچه‌ها به داخل ظرف عسل، زمانی که در ظرف به منظور آشپزی یا هنگامی که آن را روی میز غذا قرار می‌دهید، باز است. دستورالعمل زیر را دنبال کنید:
۱- یک ظرف را تا لبه با آب پر کنید. مورچه‌ها از آب رد نخواهند شد.

ظرف عسل را به آرامی طوری که آب داخل بشقاب به بیرون نریزد در آن قرار دهید. می‌توانید در این مرحله کار را تمام کنید یا برای محافظت بیشتر مرحله بعد را دنبال کنید.

۲- با استفاده از تکه‌ای گچ دور ظرف حاوی آب و ظرف عسل دایره‌ای رسم کنید. گچ یک ماده طبیعی بازدارنده برای مورچه است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *