مرغ پرتغالی با ادویه فرانسوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 

 

سینه مرغ ……………………………………… ۶۰۰ گرم
قارچ ……………………………………………. ۲۳۰ گرم
ژامبون …………………………………………. ۱۱۰ گرم
پرتقال …………………………………………. ۴ عدد
پیاز ……………………………………………. ۱ عدد
رازیانه ………………………………………… ۱ عدد
کره …………………………………………… ۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون ………………………………… ۲ قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی ………………………………. ۲ قاشق سوپخوری
نمک …………………………………………. به مقدار لازم

فلفل ………………………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱٫ سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم.
۲٫ کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.

۳٫ در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته  برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.

۴٫ مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.

 ۵٫ در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

۶٫ مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم.

۷٫ آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.

۸٫ آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.

۹٫ شعله را کم می‌کنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.

۱۰٫ غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

نکته: توجه داشته باشید که مصرف گوشت مرغ برای افراد با گروه خونی O و A و AB بی اثر است و برای افراد با گروه خونی B مضر می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *