غذای گوشتی مندو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
‎ ‎آرد …………………………..‏‎ ‎نیم کیلو
‎ ‎هویج ………………………..‏‎ ۱ ‎عدد
‎ ‎پیاز ………………………….‏‎ ۱ ‎عدد
‎ ‎پیازچه ……………………….‏‎ ۴ ‎عدد
‎ ‎گوشت گاو …………………. نیم کیلو
نمک …………………………. یک قاشق چایخوری
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
آرد را با آب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در آورید. بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن زیتون ‏تفت ‏دهید. هویج، پیاز و پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید‎ .‎
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را ‏می ‏توانیم به چهار حالت بپزیم ‏‎:‎
‎ ‎
‎‏۱- ‏‎به صورت بخارپز‎
‎‏۲- سرخ کردن با روغن کم‎ ‎
‎‏۳- ‏‎سرخ کردن با روغن زیاد‎ ‎
‎‏۴- ‏‎به صورت سوپ

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف پیاز برای تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *