غذای مناسب افراد یبوستی گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

شنبه

صبحانه: یک دوم موز، یک سوم لیوان جو دوسر با شیر کم چرب مخلوط کنید و میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، ۱۰ عدد کشمش یا انگور، یک لیوان چای سبز گل سرخ

ناهار: برنج، ۲ قاشق غذاخوری جو دو سر، ماهیچه گوسفند پخته شده

سالاد: برگ چغندر، گل کلم، بروکلی، پیاز، خیار، هویج، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه با کمی فلفل قرمز تند

می توانید به دلخواه یکی از مواد سالاد را حذف کنید.

عصرانه: یک میوه مانند آناناس تازه، هندوانه، انگور، یک لیوان چای سبز جینسینگ

شام: سوپ جو دوسر همراه با سبزیجات تازه مانند گشنیز، جعفر، هویج، بدون گوشت این سوپ خوشمزه را تهیه کنید می توانید و یک فنجان ماست کم چرب یا یک لیوان کفیر میل فرمایید (به آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)

یکشنبه

صبحانه: یک عدد تخم مرغ پخته شده، یک قاشق روغن زیتون، یک عدد موز، کمی باقالا پخته شده

میان وعده قبل از ظهر: یک میوه مانند انگور یا کرنبری ، ۲ عدد گردو، یک لیوان چای سبزگل سرخ

ناهار: سبزی پلو، دو قاشق جو دوسر، یک تکه بوقلمون پخته شده یا کبابی

سالاد: خیار، هویج، پیاز، بروکلی، روغن زیتون، لیمو ترش تازه

عصرانه: یک میوه مانند انبه یا آلو، هندوانه، یک لیوان چای سبز جینسینگ

شام: سوپ جو دوسر گرم یا سوپ سرد جو دوسر (به آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)

دوشنبه

صبحانه: جو دوسر، شیر، انبه یا موز، کمی عسل مخلوط کنید و میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، کمی انگور یا کشمش، یک لیوان چای سبزجاسمین

ناهار: برنج، ۲ قاشق جو دو سر مخلوط نمایید، خورش بادمجان بدون رب و گوجه فرنگی با گوشت گوساله یا گوسفند از ادویه استفاده کنید و کمی لیمو عمانی بدون هسته. از خوردن روغن روی خورش اجتناب کنید.

سالاد: کاهو، هویج، برگ چغندر یا جعفری تازه، خیار، لیمو ترش تازه، کمی فلفل قرمز تند

عصرانه: یک میوه مانند انگور یا آلو یا آناناس، یک لیوان چای سبز گل سرخ

شام: سوپ جو دوسر با کفیر بدون گوشت (به قسمت آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)

سه شنبه

صبحانه: یک عدد تخم مرغ پخته شده، یک لیوان شیر، جو دوسر به میزان دلخواه

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، انگور یا کرنبری به مقدار کم، توت یا شلیل یا پرتقال، یک لیوان چای سبز زنجبیلی

ناهار: سبزی پلو با ماهی (برنج به مقدار کم ، سبزی زیاد) + دو قاشق جو دوسر (می توانید از ماهی حلوا یا تن ماهی استفاده کنید) یا سالمون یا سرخو

سالاد: کاهو، هویج، برگ چغندر یا جعفری تازه، خیار، روغن زیتون، لیمو ترش تازه

عصرانه: یک میوه مانند سیب، یا خیار یا هندوانه، یک لیوان چای سبز گل سرخ

شام: سوپ جو دو سر با کفیر (به قسمت آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)

چهارشنبه

صبحانه: جو دوسر، شیر کم چرب، عسل به مقدار کم مخلوط نمایید و میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، پرتقال یا هلو، یک لیوان چای سبز جینسینگ

ناهار: خورش آلو و اسفناج یا خورش قیمه. توجه داشته باشید در خورش قیمه از رب یا گوجه فرنگی استفاده نشود. می توانید برای تهیه خورش از گوشت گوسفند یا سینه بوقلمون استفاده کنید.

سالاد: خیار، کدو سبز، جعفری، هویج، بروکلی، آب لیمو ترش تازه، کمی فلفل قرمزتند

می توانید به دلخواه هر یک از مواد را از سالاد فوق کم کنید.

عصرانه: یک میوه مانند موز، انگور، انبه، توت سفید یا گلابی، یک لیوان چای سبز جینسینگ

شام: سالاد سبزیجات بدون گوجه فرنگی به دلخواه، یک تکه تن ماهی، یک تکه ماهی حلوا، ماهی سرخو

پنجشنبه

صبحانه: جو دوسر، موز یا انبه را با کمی عسل مخلوط نمایید و میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، یک میوه مانند شلیل، هلو، انگور، توت، سیب، یک لیوان چای سبزگل سرخ

ناهار: آبگوشت (گوشت گوسفند، ادویه، لوبیا قرمز یا لوبیا سفید) برای تلیت به جای نان از جو دوسر صبحانه استفاده فرمایید.

سالاد: خیار، هویج، برگ چغندر، گل کلم، بروکلی، لیمو ترش تازه، روغن زیتون یا سبزی خوردن

عصرانه: یک میوه به دلخواه که مناسب گروه خونیتان باشد، یک لیوان چای سبز جینسینگ

شام: سوپ جو دو سر گرم یا سرد (به آشپزی رژیمی قسمت سوپ ها مراجعه فرمایید.)

توجه: از خوردن گوشت برای شام اجتناب کنید.

جمعه

صبحانه: جو دوسر موز یا انبه، با کمی عسل

میان وعده قبل از ظهر: ۲ عدد گردو، ۱۰ عدد بادام، یک عدد کیوی، یک لیوان چای سبز گل سرخ

ناهار: برنج، کباب گوسفند، دو قاشق جو دو سر یا سبوس آن

سالاد: خیار، جعفری، کلم پیچ، هویج، بروکلی، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه

عصرانه: یک میوه به دلخواه که مناسب گروه خونیتان باشد، یک لیوان چای سبزجینسینگ

شام: سوپ جو دوسر، یک فنجان ماست یا یک لیوان کفیر

توجه: از خوردن گوشت برای شام اجتناب کنید.

توجه: 

با پزشک خود مشورت کنید.
لطفاً به اندازه میزان بدن خود، کالری مصرف کنید، از پرخوری شدید و کم خوری شدید، اجتناب نمایید.
طبق نظریه FDA، مصرف آب برای افراد در شرایط معمولی ، روزانه ۱۲ لیوان می باشد.
در حد توان خود روزانه نیم ساعت ورزش نمایید. (عدم تحرک یکی از عوامل یبوست است.)
در مجموع روزانه صد گرم جو دوسر یا سبوس جو دوسر مصرف نمایید.
بهتری روغن برای افرادی که یبوست دارند روغن زیتون است.
از مصرف گندم و فراورده های آن، ذرت و عدس و مرغ به طور جدی خودداری فرمائید.
بهترین چای سبز برای افرادی که یبوست دارند چای سبز با گل سرخ است که ملین است.
به امید سلامتی برای تمام مردم جهان

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *