جو دو سر و یبوست در دوران بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دو سر و یبوست در دوران بارداری

مصرف روزانه جو دو سر پرک می تواند به کاهش کلسترول، کاهش قند خون و حفظ وزن مناسب در دوران بارداری و پس از آن کمک کند، چرا که در دوران پس از زایمان به طور معمول مادران دچار افزایش وزن و کلسترول خون می شوند.

از آن جایی که جو دو سر حاوی فیبر کافی برای زنان باردار است، می تواند به کاهش یبوست دوران بارداری کمک شایانی کند.

جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

جو دو سر هم چنین حاوی فیبر محلول نیز می باشد که این فیبر محلول به روند هضم غذا کمک می کند. این فیبر می تواند به حرکات روده در دوران بارداری کمک کند و باعث جذب بهتر آب از مایعات مصرف شده می شود که این امر از ایجاد یبوست در دوران بارداری و پس از آن کمک زیادی می کند.

نکته: انتخاب مناسب از انواع جو دو سر به بهبود یبوست دوران بارداری کمک مضاعفی می کند. مصرف جو دو سر پرک صبحانه برای وعده صبح از بهترین صبحانه ها می باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *