جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک ۲۰۰ گرمی

جو-دوسر-پرک-صبحانه-ارگانیک

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک در این مطلب برای شما توضیح می دهیم.

با ما همراه باشید.

 

جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک ۲۰۰ گرمی

جو دوسر پرک صبحانه، ماده ای سالم و مقوی، و دارای خواص بسیار زیادی است. این غله برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است. با آن می توان صبحانه، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد. جو دوسر صبحانه ای مناسب و مقوی است. یک فنجان کوچک جو دوسر پرک پخته، شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است. این مادۀ مقوی همچنین حاوی منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن می باشد.

جو دوسر پرک صبحانه، فاقد گلوتن است. گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود که برای دستگاه گوارش بسیار مضر است.

جو دوسر، بهترین جایگزین گندم است و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند. با ایجاد حس سیری طولانی مدتی که به فرد می دهد، موجب کاهش وزن می شود. همچنین تمام مواد مغذی مورد نیاز فرد را تأمین می کند.

جو دوسر پرک، برای زیبایی و سلامت پوست و مو مفید است. مصرف این غله، هم به صورت خوراکی و هم به صورت ماسک به زیبایی و شادابی پوست کمک می کند و موجب رشد و تقویت موها و استخوان ها می شود.

با مصرف جو دوسر پرک صبحانه، به راحتی، دیابت نوع ۲ را کنترل کرده و از یبوست جلوگیری کنید.

جو-دوسر-پرک-صبحانه-ارگانیک-OAB

طرز تهیه صبحانه :

۱ پیمانه از این محصول را در ۴ پیمانه آب یا شیر (گرم یا سرد) ریخته و بنابر سلیقه خود با انواع میوه های خرد شده یا آجیل ها مخلوط کرده و می توانید بدون پختن نیز میل کنید. جو دوسر صبحانه سرشار از فیبر و ویتامین ها است. این محصول را می توانید در تهیه انواع معجون و دسر استفاده کنید یا بصورت خام در ماست یا انواع پوره میوه ها بریزید و میل نمائید. از این محصول در تهیه انواع سوپ، آش، الویه، حلیم، خورشت ها و به جای نان در آبگوشت و آبدوغ خیار استفاده نمایید.

طرز تهیه غذای کودک :

۱ پیمانه از این محصول را در ۴ پیمانه آب، شیر یا آب انواع گوشت بریزید و ۳ الی ۵ دقیقه بپزید. سپس با پوره انواع میوه و سبزی مخلوط کنید و به کودک خود بدهید. این پوره را می توانید بنابر ذائقه کودک خود شیرین کنید. جو دوسر پرک می تواند بهترین جایگزین انواع نان و سیب زمینی باشد. بهتر است در مورد رژیم غذایی کودک خود با پزشک مشورت نمایید.


کشاورزی ارگانیک چیست ؟

به بیان ساده تر کشاورزی ارگانیک یک سیستم کشاورزی است. که هدف آن تولید مواد غذایی تازه، معتبر و خوش طعم است و به سیستم چرخه طبیعت نیز آسیبی وارد نمی کند.

برای داشتن کشاورزی ارگانیک باید اهداف و اصول آن را رعایت فرمائید. همچنین به حداقل رساندن تأثیر و تخریب آن بر محیط زیست.

کشاورزی ارگانیک یعنی کشاورزی طبیعی به دور از هر گونه مواد شیمیایی.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *