طرز تهیه توفو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

• توفوی سفت…………………………………۱ بسته ۴۰۰ گرمی
• تخم مرغ……………………………………۱ تا ۲ عدد
• نشاسته ذرت……………………………….۱ تا ۲ عدد
• پودر ۵ ادویه ………………………………..۱ قاشق چایخوری
•پودر سوخاری…………………………………نیم فنجان
• نمک………………………………………….به مقدار لازم

• روغن زیتون……………………………….مقداری

دستور تهیه: 
۱- توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲٫۵ سانتی) ببرید.

۲- یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.

۳- در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر ۵ ادویه را با هم مخلوط کنید.

۴- در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.

۵- حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.

۶- در ماهیتابه روغن زیتون بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

۷- توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *